top of page

Stukadoor en Stucwerk Almere

Glad Pleisterwerk in Almere:

 

Glad en een unieke moderne uitstraling. Dat is het resultaat van de stucmethode Glad pleisterwerk. Deze afwerking voor wanden en plafonds wordt ook wel sausklaar stucwerk genoemd. Het levert een strakke ondergrond op die gesaust kan worden.

De stukadoor van Stuccolith brengt een dunne laag pleisterwerk aan en vlakt vervolgens de ondergrond uit. Als finishing touch zorgt hij ervoor dat alle oneffenheden verdwijnen. Zijn vakmanschap garandeert dat er een strak egale wand of plafond van hoge kwaliteit wordt opgeleverd met een perfect eindresultaat.

Schuurwerk in Almere:
 

Een decoratief vlammend effect, wat door lichtinval een prachtig schaduweffect geeft. Dat krijgt  u dankzij traditionele stucmethode Schuurwerk. Het levert u kant-en-klare wanden en plafonds op. Eenmaal opgeleverd hebt u er geen omkijken meer naar. De stukadoor van Stuccolith brengt een dunne laag pleisterwerk aan en vlakt vervolgens de ondergrond uit. Hij maakt het volledig egaal. Met een grove spons schuurt hij vervolgens de toplaag open. Daarna gebruikt hij een fijne spons om met draaiende bewegingen een mooie structuur aan te brengen. Dit wordt ook wel de handtekening van de stukadoor genoemd. Het resultaat is een decoratieve wand of plafond met een prachtige textuur die het een elegante uitstraling geeft.
Passend bij elk interieur.

Daarom ons !

Voortdurend inzetbaar en altijd bereikbaar voor advies.

Ruim 8 jaar ervaring als stukadoor en creatief van geest.

Vijf jaar garantie op al onze geleverde diensten.

Hoogwaardig stucwerk voor een eerlijke prijs.

Goede communicatie waarbij geldt:

Afspraak = Afspraak

Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page